Menü:

 • Leckék április 27. - április 30.

  A távoktatás a bevált módon folytatódik. Aktuális tananyag és házi feladat az új dátum alatt ugyanazon a linken! 

 • Értesítés

   

  Tisztelt Szülők, iskolánk Diákjai!

  A Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztériuma által 2020. április 6-án kiadott rendelete alapján - Irányelvek az alapiskolás tanulók értékeléséhez az oktatás felfüggesztése által okozott rendkívüli helyzetben a 2019/2020-as tanévben - a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola igazgatósága tudatja iskolánk diákjaival és azok törvényes képviselőivel, hogy a következő tantárgyakat a fennálló rendkívüli helyzetre való tekintettel nem osztályozzuk:

  • munkára való nevelés
  • zenei nevelés
  • képzőművészeti nevelés
  • etikai nevelés
  • vallási nevelés
  • technika
  • testnevelés

  Ezen tantárgyak mellé az év végi bizonyítványban az „abszolválta” kifejezés kerül.

  A többi tantárgy az év végén értékelve lesz.

  Az első évfolyam tanulói az év végi bizonyítványban kizárólag szóbeli értékelést kapnak.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a pedagógiai tanács döntése értelmében azon tanulóink, akik nem teljesítik a távoktatás követelményeit és az oktatás felfüggesztését megelőző időszakban elégtelen eredményeket értek el, elrendelhető a felsőbb évfolyamba való lépés előtti vizsgáztatás, melyre leghamarabb két hónappal az oktatás újrakezdése után, vagy 2020. augusztus 31-ig kerülhet sor.

 • Kilencedikes Tanulók és Szüleik figyelmébe!

  Minden kilencedikes tanulónak szüksége lesz beiratkozó lapra (Zápisný list) ahhoz, hogy beiratkozhasson a középiskolába. Ezt a hivatalos papírt átvehetik az iskola titkárságán 2020. április 20-án 8:00 és 12:00 óra között. Az iskola épületébe csak maszkban lehet belépni!

 • Kedves Tanulók!

  Az aktuális tananyagot és házi feladatot megtaláljátok a szokásos linken.

 • Kedves jövendő elsősök, Tisztelt Szülők!

   

   

   

   

   

  Tudatjuk önökkel, hogy a Rákóczi Szövetség ebben az évben is támogatja azokat az iskolaköteles gyermekeket , akik betöltötték a 6.-ik életévüket és magyar iskolában kezdik meg tanulmányaikat. Egy jó minőségű, gyönyörű iskolatáskával kedveskednek jövendő elsőseinknek, amik a beíratkozás után átvehetők. Telefonon tudatjuk Önökkel a pontos időpontot.

  A szeptemberi iskolakezdést követően pedig ünnepélyes keretek között 10 000 Ft értékű ösztöndíjjal köszöni meg a Rákóczi Szövetség a Tisztelt Szülők felelős döntését.

 • Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

  Tudatjuk Önökkel, hogy azon tanulóink, akik betegség miatt nem  vettek részt az utolsó tanítási napon és nem vitték haza a dolgaikat, azok megtehetik azt 2020. április 20-án reggel 8:00 – 12:00 között. Az iskola épületébe csak maszkban lehet belépni!

  Megértésüket köszönjük.  

 • KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

 • Leckék 2020. április 6.-április 8.

  Kedves Tanulók!

  A már megszokott linkre kattintva megtaláljátok a leckét!

  https://koczanmorai-my.sharepoint.com/…/EpJKGaGHg5RCgyJQNyr…

   

   

   

 • Beiratkozás

  Tisztelt Szülők!

  A csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola igazgatósága tudatja Önökkel, hogy az elsős beiratkozás a jövő tanévre 2020. április 15. - 30. között lehetséges. A jelenlegi helyzetre való tekintettel a beiratást ebben az évben nem személyesen, hanem a következő telefonszámon tehetik meg: 0918497319 (Nagy Judit).

  Megértésüket köszönjük.

   

 • Leckék 2020. március 30.-április 3.

  Kedves Tanulók!

  A szokásos linkre kattintva megtaláljátok az aktuális feladatokat. Jó munkát!

 • Tisztelt Szülők, Iskolabarátok!

   

  A kialakult helyzet ellenére kérjük Önöket, hogy adójuk 2% - ról ne feledkezzenek meg! Amennyiben lehetőségük van, támogassák a mi iskolánkat! A nyomtatványt kérjük postázni az iskola címére, vagy csilizradványi postán az iskola postafiókjába tenni, esetleg felhívni a következő telefonszámot: 0918497319 (Nagy Judit) .

  Segítő szándékukat köszönjük!  

   

 • Kedves Tanulók!

  Sajnos az iskola meghatározatlan ideig zárva tart, ezért folytatni fogjuk az otthoni tanulást. Nagyon fontos, hogy komolyan vegyétek, minden nap foglalkozzatok a tananyaggal! Tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű, de kérünk mindenkit, tartson ki és reméljük mihamarabb visszatérhetünk az iskola falai közé.

  9. évfolyamosok!    A tesztelés 9 ebben az évben elmarad, de a felvételi vizsgákra tanulni kell! Aki még nem adta be a jelentkezését a középiskolába, kérem postázza az iskola címére, vagy vigye be a csilizradványi postára, ott van az iskolának postafiókja. A jelentkezési lapokhoz ebben az évben nem kell az orvos igazolása.

  Alsó tagozatosok!     Az RTVS minden munkanapon 9:15 és 10:00 között interaktív oktató programot sugároz!  Kedves Szülők! Kérjük Önöket, hogy gyermekük elkészített házi feladatát fényképezzék le és küldjék el  tanítójuknak, hogy tudják ellenőrizni (vagy messenger, e-mail formájában) .

  Tudatjuk mindenkivel, hogy a https://www.ucimenadialku.sk/ oldalon minden fontos információt, országos rendeleteket megtalál.  

    

   

 • Leckék - 2020. március 23.-27.

  Kedves Tanulók!

  Erre a hétre a leckéket  a múlt heti linkre kattintva megtaláljátok az osztályotok mappájában a megfelelő tantárgynál dátummal ellátva! Jó munkát!

   

   

 • Tisztelt Szülők!

   Akik húsvéti fényképeket rendeltek tanulóinkról, azok azt átvehetik 2020. március 23-an (hétfőn) 9:00- 10:00  között az iskola titkárságán.

 • LECKÉK 2020.március 16.- 20.

  Kedves Tanulók! Kérünk Titeket, hogy vegyétek komolyan a feladatokat, próbáljatok mindent a lehető leghatékonyabban elsajátítani!  Jó egészséget és sok türelmet kívánunk mindenkinek.

  A következő linkre kattintva az osztályod mappájában megtalálod a leckét:

  https://koczanmorai-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/horvath_katalin_koczanmorai_sk/EpJKGaGHg5RCgyJQNyr3B0YBeVIbODFVXbfCwdkgVDbfnw?e=pWEjCI

   

 • FIGYELEM!

  Tisztelt Szülők, Diákok!

   

  Az országos válságstáb határozata alapján a koronavírus terjedése elleni megelőző intézkedésként iskolánkban a tanítás 2020. március 16. – március 27. között szünetel.

  Felhívjuk iskolánk tanulóinak és azok szüleinek figyelmét, hogy a hagyományos tanítás felfüggesztése nem szünetet jelent. A tanulók 2020. március 16-án (hétfőn),  és 2020. március 23-án (hétfőn) az iskola honlapján és facebook oldalán megkapják tanáraiktól azokat a feladatokat, amelyeket meg kell oldaniuk, tanulniuk.

  Továbbá felhívjuk a tanulók figyelmét, hogy ebben az időszakban maradjanak otthon, kerüljék a tömeget!

  Megértésüket, türelmüket köszönjük.

 • FIGYELEM!

  Tisztelt Szülők!

  2020. március 10-én Csilizradvány község válságstábjának gyűlésén a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a következő határozat született: 2020. március 12-től 2020. március 18-ig a tanítás szünetel a helyi alapiskolában és óvodában. A tanítás, ha egyéb rendelet nem születik, csütörtökön 19-én folytatódik. A koronavírusra való tekintettel, gyermekeik biztonsága érdekében, megkérjük a Tisztelt Szülőket, hogy ügyeljenek a megfelelő higiéniai alapszabályok betartására, tartózkodjanak otthon, kerüljék a tömeget. A további fejleményekről tájékoztatjuk Önöket.

   

 • Tisztelt Szülők és Iskolabarátok!

   

  A csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola pedagógusai és diákjai nevében tisztelettel megköszönöm, hogy adójuk 2 %-ával az előző években támogatták intézményünket.

  Bízom benne, hogy idén is számíthatok nagylelkűségükre. Kérem, ha tehetik, idén is támogassák iskolánkat.

  Tisztelettel: Nagy Judit igazgatónő

 • KI MIT TUD 2020. február 14.

  Új fényképek a KI MIT TUD albumban

oldal:

Újdonságok

Kapcsolat

 • Základná škola Móra Kóczána s VJM Čiližská Radvaň č. 258 - Kóczán Mór Alapiskola Csilizradvány 258
  Hlavná 258, 93008 Čiližská Radvaň
 • +421910158849 igazgatónő
  +421904154230 igazgatóhelyettes
  +421910933398 titkárnő,

  +421910923331 iskolai étkezdeFényképalbum